Top

Ruilen en Retourneren

14 DAGEN BEDENKTERMIJN
 
Bij OndergoedGigant.nl kunt u een artikel ruilen of retourneren als u dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.
 
Niet alle artikelen kunnen geruild worden. Zie uitzonderingen op de bedenktermijn voor een overzicht van uitgesloten artikelen.
 
 
UITZONDERINGEN
 
 
Gedragen ondergoed kunnen wij uit oogpunt van de hygiene niet terugnemen. Dit wordt bij het retourneren gecheckt door onze medewerkers.
 
Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice.
  
 
STAPPENPLAN RUILEN EN RETOURNEREN
 
 
Wilt u een artikelen ruilen of retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.
 
1. Meld bij onze klantenservice dat u een artikel terug wilt sturen.
2. U ontvangt via de e-mail een bevestiging van uw verzoek.
3. U ontvangt via de e-mail het retourformulier in PDF formaat
4. Stuur het product terug in een stevige doos die voldoende gefrankeerd  is en voeg het retourformulier bij in de doos.
5. Na ontvangst van uw retourzending stuurt OndergoedGigant u een ontvangstbevestiging via e-mail.
6. Wij ruilen het artikel om (indien u dit wenst en indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.
 
 
BELANGRIJK BIJ HET RETOURNEREN VAN UW ZENDING
 
 
Wanneer u uw bestelling retourneert binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen vergoed OndergoedGigant het aankoopbedrag van uw product minus de verzendkosten. Het retour sturen van het product komt dus voor uw rekening.
 
Stuurt u een product terug wanneer deze kapot is dan vergoed OndergoedGigant de verzendkosten zoals deze staan vermeldt op de website van PostNL (maximaal €6,75 tot 10 kg en maximaal €12,90 tot 31,5 kg).
 
Kiest u ervoor om het product aangetekend retour te sturen dan komen deze extra kosten voor uw rekening.